Open Sollicitatie

Met een team van 50 collega’s voorzien wij onze klanten en flexwerkers van een optimale dienstverlening, waarbij kennis, aandacht en betrokkenheid centraal staan. Worktrans Uitzendgroep (de holding van Worktrans Uitzendbureau) is ingericht per specialisme en zo kunnen wij vraag en aanbod snel en soepel op elkaar afstemmen.

Enthousiast geworden over onze organisatie, maar staat jouw vacature er niet tussen?! Stuur dan jouw open sollicitatie naar ons in via de "Solliciteren" knop op deze pagina.


Kernwaarden Worktrans Uitzendgroep
Deze kernwaarden zijn de belangrijkste waarden binnen onze organisatie; sociaal, betrokken en ondernemend. Onze waarden leggen vast wat klanten van ons mogen verwachten en wat wij van elkaar verwachten. Als nieuwe collega bij Worktrans Uitzendgroep bieden wij een goed gestructureerd onboarding programma aan, waarbij je wordt gekoppeld aan een buddy (collega). Deze buddy zorgt ervoor dat jij alle informatie krijgt over onze organisatie, kennis maakt met alle collega’s en je je snel thuis voelt in onze organisatie.

Daarnaast bieden wij ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • 25 vakantiedagen (o.b.v. een 40-urige werkweek);
  • Collectief pensioen en zorgverzekering;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Verloning boven de NBBU CAO;
  • Eindejaarsbonus


Worktrans Uitzendgroep is een platte, attente organisatie en zo ontvang jij ieder jaar op de datum van indiensttreding een bos bloemen, cadeautjes met jouw verjaardag en presentjes met bepaalde feestdagen. Ieder jaar organiseert Worktrans Uitzendgroep het Sinterklaasfeest voor de werknemers met kleine kinderen en zijn er door het jaar heen diverse etentjes en evenementen waarvoor je je kunt aanmelden.

Meer weten?
 

Mikki Zwaan
HR Medewerker

Vestiging: Hoofdkantoor
Tel: 0299 410 015
Email: sollicitaties@wtug.nl


Werken bij Worktrans Uitzendgroep