Jouw collega's


Hieronder kan je ervaringen van collega's lezen die op dit moment werkzaam zijn binnen de Worktrans Uitzendgroep. Tevens hebben we wat leuke feitjes en cijfers in kaart gebracht. Altijd leuk natuurlijk om wat meer informatie te verkrijgen over het bedrijf voordat je solliciteert!


 

Rosa van Opbergen | Hoofdkantoor Purmerend


In de zomer van 2018 solliciteerde ik voor een vakantiebaantje van 2 maanden als administratief medewerker bij Worktrans. De volgende dag werd ik al gebeld of ik op gesprek wilde komen en in die zelfde week had ik al het gesprek en was ik aangenomen, supertof dat het zo snel kon gaan!

Na 2 maanden kreeg ik een contract aangeboden om als Intercedent aan de slag te gaan. Ik studeerde nog, maar deze kans kon ik niet laten gaan. Als Intercedent heb ik mijn SEU diploma via Worktrans behaald en het werk helemaal eigen gemaakt waar ik alle vrijheid in krijg. Een jaar later kwam er een plekje vrij op de HR-afdeling van het hoofdkantoor. Omdat ik HRM studeer had ik hier wel oren naar. Worktrans geeft mij de kans en het vertrouwen om mij verder te ontwikkelen binnen de organisatie. In een jaar ben ik van vakantiebaantje als administratief medewerker naar HR medewerker gegaan, iets wat ik graag wilde en wat aansluit bij mijn studie. Ik ben blij dat ik deze kans bij Worktrans heb gekregen.

Cijfers & Feiten

25

sollicitanten in 2020

2

Ziektepercentage (%) van onze medewerkers over het jaar 2020

38

is de gemiddelde leeftijd van alle medewerkers binnen Worktrans Uitzendgroep

4

Gemiddeld aantal jaren in dienst

LinkedIn Worktrans Uitzendgroep

 

Neem ook eens een kijkje op de linkedin pagina van Worktrans Uitzendgroep via deze link.
Hier vind je nog meer collega's die op dit moment werkzaam zijn binnen de Worktrans Uitzendgroep!